• Gratis verzending *
  • Telefonisch bereikbaar
  • ISM Proefzadels beschikbaar
  • Officiele ISM dealer
-15%
Aanrader
Uitverkocht
ISM PR 3.0 Zwart Fietszadel
-8%
Aanrader
ISM Touring Fietszadel
-8%
Aanrader
ISM Metro Fietszadel
0%
Uitverkocht
Selle Bassano Fietszadel Modular
ISM Zadels voor Hybride en Sportieve Fietsers

de zadelpijn ook zat? Wil je niet meer fietsen met zadelpijn of gevoelloze ledermaten? Dan is een ISM fietszadel de oplossing, speciaal ontwikkeld om de druk op de weke delen en prostaat te voorkomen.
Door de vorm van de ISM zadels wordt de doorbloeding richting de benen niet afgekneld of onderbroken dus fiets je nooit meer met gevoelloze benen en voeten.

ISM Sport heeft een halve donut vorm met een grote opening om de druk op de weke delen en prostaat te voorkomen. Gevult met de speciale ISM gel voor een comfortabele zitting.

De ISM Cruise Berkley is de nieuwere aanvulling op de ISM zadels, een bredere zit waardoor je lichaamsgewicht over een groter vlak is verdeeld. Geschikt voor Hybride en Vakantie fietser die rechter op de fiets zit. Daarnaast de bekende ISM opening om de prostaat en weke delen te ontlasten.

Voor een sportievere zit zijn de ISM Typhoon en ISM PR de juiste modellen. Een sportievere zit maar toch de specialie ISM opening om de prostaat en weke delen te ontlasten. De zadels zijn iets breder als de race en ATB zadels om de druk op de zitbotten beter te verdelen.

Twijfel je of een ISM zadel de oplossing is voor jou zadel problemen? Probeer dan eerst een proefzadel!

Geen zadelpijn meer met fietszadels van ISM

U kunt bij ons op ieder moment van de dag en waar u maar bent online winkelen. Wij zijn 365 dagen in het jaar, 7 dagen per week en 24 uur per dag geopend. Online kopen is makkelijk, veilig en snel: U kunt zonder reden makkelijk retourneren binnen 60 dagen en u kunt uit veel betaalmethode kiezen. zwangerschapslingerie en zwangerschapsbadmode op werkdagen besteld worden dezelfde dag verzonden, mocht een langere levertijd aangegeven staan wordt uw bestelling zo snel mogelijk binnen de aangegeven levertijd verzonden. U betaald geen verzendkosten op bestellingen verzonden binnen Nederland. 
Bij vragen kunt u contact met ons opnemen via onze chatfunctie op de site of via email en telefoon, u kunt bij ons rekenen op een topservice, met een hoge klantwaardering en altijd veilig winkelen door Webshop Keurmerk.
Heel veel winkelplezier in de ruime keuze fietszadels!

Heerlijk fietsen zonder zadelpijn? Speciaal voor Sportieve Fietsers - Specialist in ISM fietszadels en Fast Fabric fietszadel overtrekken.

ISMseat.nl geen zadelpijn en aangeraden door Urologen en Sportartsen

Adres ISMSeat.nl Zenegroen 18 7422RK Deventer
Contact +31(0)85 0606662 [email protected] Watsapp: 06 23223429 Werkdagen van 10:00 tot 22:00 uur