• Gratis verzending *
  • Telefonisch bereikbaar
  • ISM Proefzadels beschikbaar
  • Officiele ISM dealer
-8%
Aanrader
ISM Touring Fietszadel
-8%
Aanrader
ISM Metro Fietszadel
-15%
Aanrader
Uitverkocht
ISM PR 3.0 Zwart Fietszadel
0%
Uitverkocht
Selle Bassano Fietszadel Modular
ISM Zadels voor Stadsfiets en Elektrische Fiets

ben je het ook zat om met zadelpijn op de fiets te zitten? Dan is een ISM zadel de oplossing. ISM bied verschillende modellen voor de Stadsfiets en Elektrische fiets met allemaal hun eigen voordelen.

De ISM Touring en ISM Sport hebben de halve donut vorm met een grote opening om de druk op de weke delen en prostaat te voorkomen. In 2 verschillende breedtes en gevult met Gel of Foam voor een comfortabele zit.

ISM Cruise en ISM Cruise Berkley zijn de nieuwere aanvulling op de ISM zadels, een bredere zit waardoor je lichaamsgewicht over een groter vlak is verdeeld. Daarnaast de bekende ISM opening om de prostaat en weke delen te ontlasten.

Twijfel je of een ISM zadel de oplossing is voor jou zadel problemen? Probeer dan eerst een proefzadel!

Geen zadelpijn meer met fietszadels van ISM

U kunt bij ons op ieder moment van de dag en waar u maar bent online winkelen. Wij zijn 365 dagen in het jaar, 7 dagen per week en 24 uur per dag geopend. Online kopen is makkelijk, veilig en snel: U kunt zonder reden makkelijk retourneren binnen 60 dagen en u kunt uit veel betaalmethode kiezen. zwangerschapslingerie en zwangerschapsbadmode op werkdagen besteld worden dezelfde dag verzonden, mocht een langere levertijd aangegeven staan wordt uw bestelling zo snel mogelijk binnen de aangegeven levertijd verzonden. U betaald geen verzendkosten op bestellingen verzonden binnen Nederland. 
Bij vragen kunt u contact met ons opnemen via onze chatfunctie op de site of via email en telefoon, u kunt bij ons rekenen op een topservice, met een hoge klantwaardering en altijd veilig winkelen door Webshop Keurmerk.
Heel veel winkelplezier in de ruime keuze fietszadels!

Heerlijk fietsen zonder zadelpijn? - Dat is zeker mogelijk, Specialist in ISM fietszadels en Fast Fabric fietszadel overtrekken.

ISMseat.nl geen zadelpijn en aangeraden door Urologen en Sportartsen

Adres ISMSeat.nl Zenegroen 18 7422RK Deventer
Contact +31(0)85 0606662 [email protected] Watsapp: 06 23223429 Werkdagen van 10:00 tot 22:00 uur