• Gratis verzending *
  • Telefonisch bereikbaar
  • ISM Proefzadels beschikbaar
  • Officiele ISM dealer

Een ISM zadel proberen?

Het is mogelijk om 1 of meerdere proefzadels te ontvangen.
Dit zijn vaker uitgeprobeerde zadels die u voor een periode van 3 weken mag uitproberen. Op uw eigen fiets in uw eigen tijd. 
Dit is de beste manier om er achter te komen of een ISM zadel de oplossing is voor uw zadel klachten.

Voor een proefzadel binnen Nederland betaald u verzendkosten van € 6,95 plus de kosten voor het retour zenden. Voor proefzadels naar België bedragen de verzendkosten € 9,95 plus de kosten voor het retour zenden.

 

Proefzadels zijn in vrijwel alle modellen beschikbaar. U kunt contact met ons opnemen om een proef zadel(s) toegezonden te krijgen door de mailen naar [email protected]

We ontvangen graag uw adresgegevens en telefoonnummer bij de aanvraag van een proefzadel.Een fietszadel van ISM op proef? Dat kan!

U kunt bij ons op ieder moment van de dag en waar u maar bent online winkelen. Wij zijn 365 dagen in het jaar, 7 dagen per week en 24 uur per dag geopend. Online kopen is makkelijk, veilig en snel: U kunt zonder reden makkelijk retourneren binnen 60 dagen en u kunt uit veel betaalmethode kiezen. ISM Fietszadels op werkdagen besteld worden dezelfde dag verzonden, mocht een langere levertijd aangegeven staan wordt uw bestelling zo snel mogelijk binnen de aangegeven levertijd verzonden. U betaald geen verzendkosten op bestellingen verzonden binnen Nederland. 
Bij vragen kunt u contact met ons opnemen via onze chatfunctie op de site of via email en telefoon, u kunt bij ons rekenen op een topservice, met een hoge klantwaardering en altijd veilig winkelen door Webshop Keurmerk.
Heel veel winkelplezier in de ruime keuze fietszadels!

Heerlijk fietsen zonder zadelpijn met een proefzadel van ISM? - Specialist in ISM fietszadels en Fast Fabric fietszadel overtrekken.

ISMseat.nl geen zadelpijn en aangeraden door Urologen en Sportartsen

Adres ISMSeat.nl Zenegroen 18 7422RK Deventer
Contact +31(0)85 0606662 [email protected] Watsapp: 06 23223429 Werkdagen van 10:00 tot 22:00 uur