• Gratis verzending *
  • Telefonisch bereikbaar
  • ISM Proefzadels beschikbaar
  • Officiele ISM dealer
-10%
Aanrader
ISM PS 2.0 Zwart Fietszadel
-10%
Aanrader
ISM PS 1.1 Zwart Fietszadel
-10%
Uitverkocht
ISM PL 1.1 Zwart Fietszadel
-14%
Aanrader
ISM PN 3.1 Zwart Fietszadel
ISM Zadels voor de Racefiets

de zadelpijn ook zat? Wil je niet meer fietsen met zadelpijn of gevoelloze ledermaten? Dan is een ISM fietszadel de oplossing, speciaal ontwikkeld om de druk op de weke delen en prostaat te voorkomen.
Door de vorm van de ISM zadels wordt de doorbloeding richting de benen niet afgekneld of onderbroken dus fiets je nooit meer met gevoelloze benen en voeten.

Voor een sportievere zit is de ISM Typhoon het juiste model. De ISM Typhoon is het breedste fietszadel in de ISM collectie, door de breedte wordt je lichaamsgewicht optimaal verdeeld over je zitbotten. Het ISM zadel met een sportievere zit en de specialie ISM opening om de prostaat en weke delen te ontlasten.

De nieuwe ISM PN en ISM Adamo Attack zijn extra smal, zowel de zit als de punt zijn smaller dan alle andere ISM zadels, hierdoor heb je toch het ISM comfort maar een slanke punt die niet in de weg zit. De ISM Adamo Attack is de lichtste uitvoering van de 2 met een Titanium Rails en compacte lichte ISM gel en foam vulling. De ISM PN is iets zwaarder maar hiermee wel een stuk voordeliger.

ISM heeft al jaren de ISM Adamo Road en ISM Adamo Racing in de collectie, speciaal ontwikkeld om sportief op de fiets te zitten met een korte punt en e traditionele ISM opening. Een comfortabele zit op de ISM Foam / Gel vulling.

Omdat niet iedereen een korte stompe punt fijn vind zitten heeft ISM de ISM Adamo Prologue, ISM Adamo Breakaway en ISM Adamo Podium aan de collectie toegevoegd, slankere zadels met een langere slanke aflopende punt. Goede doorbloeding richting de benen door deze slankere punt en een comfortabele zitdeel van 135 mm breed maken deze modellen de perfecte race fietszadels.

Twijfel je of een ISM zadel de oplossing is voor jou zadel problemen? Probeer dan eerst een proefzadel!

Geen zadelpijn meer met fietszadels van ISM

U kunt bij ons op ieder moment van de dag en waar u maar bent online winkelen. Wij zijn 365 dagen in het jaar, 7 dagen per week en 24 uur per dag geopend. Online kopen is makkelijk, veilig en snel: U kunt zonder reden makkelijk retourneren binnen 60 dagen en u kunt uit veel betaalmethode kiezen. zwangerschapslingerie en zwangerschapsbadmode op werkdagen besteld worden dezelfde dag verzonden, mocht een langere levertijd aangegeven staan wordt uw bestelling zo snel mogelijk binnen de aangegeven levertijd verzonden. U betaald geen verzendkosten op bestellingen verzonden binnen Nederland. 
Bij vragen kunt u contact met ons opnemen via onze chatfunctie op de site of via email en telefoon, u kunt bij ons rekenen op een topservice, met een hoge klantwaardering en altijd veilig winkelen door Webshop Keurmerk.
Heel veel winkelplezier in de ruime keuze fietszadels!

Heerlijk fietsen zonder zadelpijn? - Dat is zeker mogelijk, Specialist in ISM fietszadels en Fast Fabric fietszadel overtrekken.

ISMseat.nl geen zadelpijn en aangeraden door Urologen en Sportartsen

Adres ISMSeat.nl Zenegroen 18 7422RK Deventer
Contact +31(0)85 0606662 [email protected] Watsapp: 06 23223429 Werkdagen van 10:00 tot 22:00 uur