• Gratis verzending *
  • Telefonisch bereikbaar
  • ISM Proefzadels beschikbaar
  • Officiele ISM dealer
ISM Cruise Fietszadel

Ontwikkeld speciaal voor de stads en sport fietser, de extra brede ISM Cruise is geschikt voor alle lichaam vormen of gewichten.

De punten zorgen er voor dat je niet van het zadel af glijd. Het is net of je op een stoel of bank zit. Veel ondersteuning en toch de ISM punt voor ontlasting van de edele delen.

Bij de ontwikkeling van dit zadel is de zit van een stoel of bank in gedachten genomen voor de ultieme zit. Het heeft een dikke ISM foam vulling en roestvrijstalen rails. Deze foam zorgt voor een zachte en comfortabele zit.  

Door zijn vorm bied de ISM Cruise veel steun maar ontlast de probleem gebieden.

Eigenschappen van het fietszadel:
Breedte: 290 mm
Lengte: 243 mm
Gewicht: 500 gram
Rails: RVS
Vulling: Foam
Kleur: Zwart
Voor soort fiets: Stadsfiets en Elektrische Fiets 

Geen zadelpijn meer met de ISM Cruise fietszadels.

U kunt bij ons op ieder moment van de dag en waar u maar bent online winkelen. Wij zijn 365 dagen in het jaar, 7 dagen per week en 24 uur per dag geopend. Online kopen is makkelijk, veilig en snel: U kunt zonder reden makkelijk retourneren binnen 60 dagen en u kunt uit veel betaalmethode kiezen. ISM Fietszadels op werkdagen besteld worden dezelfde dag verzonden, mocht een langere levertijd aangegeven staan wordt uw bestelling zo snel mogelijk binnen de aangegeven levertijd verzonden. U betaald geen verzendkosten op bestellingen verzonden binnen Nederland. 
Bij vragen kunt u contact met ons opnemen via onze chatfunctie op de site of via email en telefoon, u kunt bij ons rekenen op een topservice, met een hoge klantwaardering en altijd veilig winkelen door Webshop Keurmerk.
Heel veel winkelplezier in de ruime keuze fietszadels!

Heerlijk fietsen zonder zadelpijn? - Dat is zeker mogelijk, Specialist in ISM fietszadels en Fast Fabric fietszadel overtrekken.

ISMseat.nl geen zadelpijn en aangeraden door Urologen en Sportartsen

Adres ISMSeat.nl Zenegroen 18 7422RK Deventer
Contact +31(0)570 763999 [email protected] Watsapp: 06 23223429 Werkdagen van 10:00 tot 22:00 uur