• Gratis verzending *
  • Telefonisch bereikbaar
  • ISM Proefzadels beschikbaar
  • Officiele ISM dealer
-8%
Aanrader
ISM Metro Fietszadel
ISM Metro Fietszadel

Ontwikkeld speciaal voor de stads en elektrische fietsen, iets smaller als de ISM Cruise Berkley maar een stuk zachter door de de dikkere foam vulling. Een goede opening aan de voorkant met een afgeronde punt. Perfecte ondersteuning en zorgt voor goede doorbloeding richting de benen. En de ISM punt zorgt voor ontlasting voor de edele delen.

Bij de ontwikkeling van dit zadel is de zit van een stoel of bank in gedachten genomen voor de ultieme zit. Het heeft een ISM Foam vulling en roestvrijstalen rails. Deze foam vulling zorgt voor een zachte en comfortabele zit. Door zijn vorm bied hij veel steun maar ontlast de probleem gebieden.

De Metro werd geïnspireerd door onze Berkley en Cruise zadels. Het heeft dezelfde algemene vorm, maar is smaller aan de achterzijde. Perfect voor racefietsen, mountainbikes, spinnen fietsen, hybriden, woon-werkverkeer, of iets met een meer rechtop zitpositie - en geliefd door rijders die niet een super breed zadel willen

Net als alle andere ISM zadels, de Metro is ontwikkeld met de speciale ISM neus en is ontworpen om de druk van zacht weefsel te verwijderen, waardoor een maximale doorbloeding, geen genitale gevoelloosheid, en daarom geschikt voor een gezondere, meer plezierige rit.  

ISMseat.nl geen zadelpijn en aangeraden door Urologen en Sportartsen

Adres ISMSeat.nl Zenegroen 18 7422RK Deventer
Contact +31(0)85 0606662 [email protected] Watsapp: 06 23223429 Werkdagen van 10:00 tot 22:00 uur