• Gratis verzending *
  • Telefonisch bereikbaar
  • ISM Proefzadels beschikbaar
  • Officiele ISM dealer
-8%
Aanrader
ISM Touring Fietszadel
ISM Touring zadel, voor de stads en elektrische fiets!

ISM Touring fietszadel voor uw Stadsfiets of Elektrische Fiets?

Ook wel het prostaatzadel genoemd, dit Uni sex fietszadel van ISM voorkomt druk op zenuwen en aderen voor zowel Dames als Heren.

Zeer geschikt voor de Stads, Tour en Elektrische fietsen van tegenwoordig. Zonder zadel problemen fietsen, ook na langere afstanden. Het ISM Touring fietszadel wordt ook wel aangeraden door urologen en artsen.

Bij de ontwikkeling is het concept van een bestaand zadel is losgelaten en men heeft een compleet nieuw ontwerp gemaakt. Het heeft een dikke ISM foam vulling en roestvrijstalen rails. Deze foam zorgt voor een zachte en comfortabele zit. Door zijn vorm bied hij veel steun maar ontlast de probleem gebieden. 

De ISM Touring is daarom zeer geschikt voor gebruik bij Prostaat problemen, Slechte doorbloeding, Lychen Sclerose en nog vele zadel klachten.

Twijfel je of een ISM zadel de oplossing is voor jou zadel problemen? Probeer dan eerst een proefzadel!

Geen zadelpijn meer met de ISM Touring fietszadels.

U kunt bij ons op ieder moment van de dag en waar u maar bent online winkelen. Wij zijn 365 dagen in het jaar, 7 dagen per week en 24 uur per dag geopend. Online kopen is makkelijk, veilig en snel: U kunt zonder reden makkelijk retourneren binnen 60 dagen en u kunt uit veel betaalmethode kiezen. ISM Fietszadels op werkdagen besteld worden dezelfde dag verzonden, mocht een langere levertijd aangegeven staan wordt uw bestelling zo snel mogelijk binnen de aangegeven levertijd verzonden. U betaald geen verzendkosten op bestellingen verzonden binnen Nederland. 
Bij vragen kunt u contact met ons opnemen via onze chatfunctie op de site of via email en telefoon, u kunt bij ons rekenen op een topservice, met een hoge klantwaardering en altijd veilig winkelen door Webshop Keurmerk.
Heel veel winkelplezier in de ruime keuze fietszadels!

Heerlijk fietsen zonder zadelpijn? - Dat is zeker mogelijk, Specialist in ISM fietszadels en Fast Fabric fietszadel overtrekken.

ISMseat.nl geen zadelpijn en aangeraden door Urologen en Sportartsen

Adres ISMSeat.nl Zenegroen 18 7422RK Deventer
Contact +31(0)85 0606662 [email protected] Watsapp: 06 23223429 Werkdagen van 10:00 tot 22:00 uur