Officiële Dealer
ISM Proefzadels mogelijk
Gratis verzending vanaf €50
Officiële Dealer
ISM Proefzadels mogelijk
Gratis verzending vanaf €50

Door ISMSeat.nl

Stuitjesproblemen tijdens het fietsen?

Klachten aan het stuitje zijn een heel vervelende klacht tijdens het fietsen, gelukkig is stuitjes pijn op te lossen met de Selle Bassano Modular fietszadels. Weg met Coccygodynie.

 

Klachten aan het stuitje komt redelijk veel voor, meer als 10% van de mensen heeft hier in enige zin last van, door een val in het verleden, meerdere kleine kneuzingen of verkeerde zithouding.

Een deel van de mensen heeft hier ook tijdens het fietsen last van, of na het fietsen. Het is hierdoor soms moeilijk van een fiets af te stappen i.v.m. de pijn.

Dan is het hoogste tijd om te zoeken naar een goed passend zadel, en gelukkig zijn die er!

Wat een veel gemaakte fout is, is dat er een heel zacht zadel wordt gekozen zodat het "zacht" zit, dit heeft echter een negatief effect omdat je juist dieper in het zadel weg zakt en hierdoor de druk juist groter wordt.

 

Selle Bassano heeft speciaal voor stuitjesklachten de Selle Bassano Modular fietszadels gemaakt. Deze hebben een vlak zadel dek zodat je wat meer bovenop je zitbotten komt te zitten. Maar het belangrijkste is dat deze zadels 100% open zijn van achteren en hierdoor geen druk op het stuitje geven.

De Selle Bassano zadels zijn in breedte verstelbaar zodat er voor iedere fietser een fijne stand is. Zowel de opening wordt iets breder als het zadel in zijn geheel. 

 

Neem een kijkje bij deze speciale Stuitjeszadels, als je er eenmaals op gefietst hebt wil je nooit meer terug.

 

 

Laat een opmerking achter

Opmerking

* Verplichte velden
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »